4 mei 2013 Wereld Labyrint Dag ´Walk as One at one`

`Walk as One at One`

Op de eerste zaterdag in mei wordt de World Labyrinth Day gevierd, waarbij de ‘Walk as One at 1′ centraal staat. Dit jaar wordt de Wereld Labyrint Dag voor de vijfde keer gehouden. De Wereld Labyrint Dag is in het leven geroepen door The Labyrinth Society, een wereldwijde groep enthousiastelingen die hun passie voor het labyrint uitdragen. The Labyrinth Society is samen met Veriditas Labyrinth de drijvende kracht achter de World Wide Labyrinth Locator, een online databank met gegevens van meer dan 4000 labyrinten van over de hele wereld.

Wereld Labyrint Dag

Wereld Labyrint Dag is een dag om het publiek te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal evenementen georganiseerd: workshops, meditaties, wandelingen, bijeenkomsten in het groot of in het klein. Centraal staat de ‘Walk as One at 1′ wandeling.

Landen die deelnemen aan deze labyrintdag zijn Australië, de Bahamas, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, Nieuw Zeeland, Spanje, de Verenigde Staten, Zuid Afrika, en de lijst wordt elk jaar langer.

 ‘Walk as One at 1′ (‘Loop als Een om 1′)

Op Wereld Labyrint Dag vraagt The Labyrinth Society de wereldwijde deelnemers om hun belangrijkste labyrint activiteit van de dag centraal te stellen om 13 uur. Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat een wereldwijde golf van labyrint wandelingen.

Ook bij het labyrint in Ermelo ben je welkom.

Programma Labyrint in Ermelo

 

12:00 ontvangst en uitleg over het labyrint

13:00 lopen van het labyrint en aansluitend gesprek en de mogelijkheid om het labyrint nog een keer te lopen.

16:00 einde

Kosten: vrijwillige bijdrage voor onkosten.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Els de Jong 0630777277 of mail naar info@labyrintinermelo.nl

Voor meer informatie voor andere locaties in Nederland:

www.labyrintwerk.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>