Labyrint Ermelo Activiteiten 2013

Horsterzoomweg 22, Ermelo
Horsterzoomweg 22, Ermelo

Labyrint in Ermelo

Mijn doel met mijn labyrinten is om mensen de mogelijkheid geven om een labyrint te lopen. Op de pagina “wat is een labyrint?” staat wat zo mooi aan een labyrint kan zijn. Mijn liefde voor labyrinten is vooral wat een labyrint met de energie van een mens kan doen. Verder boeit mij de verschillende vormen van labyrinten.

Op dit moment heb ik het twee labyrinten ter beschikking.
Op het perceel van de HorsterZoomweg ligt een vast labyrint gemaakt van boomstammen. Het vaste labyrint ligt tussen vier Eiken bomen. Het labyrint is een mooie plek om je leven te ijken tussen deze Eiken bomen.
Voor het gebruik in een zaal is een labyrint op een katoenendoek getekend. Het voornemen is om in 2013 een tweede doek te maken. Hiermee kunnen we verschillende vormen van labyrinten verder verkennen.

Zaalverhuur

In het pand van HorsterZoomweg zijn twee zalen. Ze worden gebruikt voor eigen workshops, maar ze zijn ook te huur. De zalen kunnen ook zonder gebruik van het labyrint worden gebruikt.

Verken de mogelijkheden: maak een afspraakZowel het vaste labyrint als het labyrint op het doek zijn op afspraak te gebruiken. Neem via mail of telefoon contact op. Bijvoorbeeld op individueel niveau voor coaching of een nieuwe stap in je leven of bij rouwverwerking. Maar het labyrint kan ook gebruikt worden als onderdeel van een teambuilding, vergadering, heisessie of personeelsuitje. Maar ook een vriendengroep kan dit labyrint bezoeken als onderdeel van een dagje uit.

Ook geeft ik workshops alleen of samen met anderen. De eerst volgende is op 25 mei 2013.

Ik ben op zoek naar mensen die met mij een workshop willen geven. Maar je kunt ook mijn zalen en/of mijn labyrinten van mij huren.

Neem gerust contact op om deze mogelijkheden verder te verkennen.

Onder links heb ik een paar van mijn inspiratiebronnen opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>